Välkommen till min blogg!

Lite dagboksanteckningar...

Att följa andras fotspår gör inga nya och utan rädsla kan det inte finnas mod.

torsdag, januari 14, 2010

Utförsäljning!


Idag var jag uppe 06.00. Har man anmält sig till vikariepoolen så får man vara beredd att sticka från kl. 07.00! Man väntar fram till 09.30 sen är jouren över och man får försöka mobilisera sig för något annat. Jag har ju ännu inte tagit bort julen, så det får nog bli dagens projekt om jag inte behövs på annat håll. Med all snö ute och en kungsgran som inte fällt ett barr, har inte vårkänslan infunnit sig riktigt förrän idag! Plötsligt ser jag att vår vackra gran har intagit en annan färg och grenarna har börjat tippa nedåt och på nåt viss kände jag också att om här ska bli nåt nytt i livet behöver vi nog ut med det gamla och in med lite nytt, som ljusa och hoppfulla, vackra vårblommor!
Jag håller också på att förbereda för en Stor Utförsäljning på Värdshuset som kommer att bli av den 23 -24 januari, kl. 12.00 -17.00! Alla Varmt Välkomna! Vi säljer ut glas, porslin, husgeråd, sängkläder, plädar, dukar m m.
Ha en fin dag! Kram kram/Ingela

måndag, januari 11, 2010

Naturen från sin bästa sida





Hej! Idag har jag tillbringat hela förmiddagen på Arbetsförmedlingen. Lika länge hemma framför datorn där jag fyllt i diverse blanketter. Det tar tid att tala om vad man gjort! Konstaterade att jag varit ledig 3 dagar i juli och jobbat 15 - 20 timmar varje dag! Intressant att kolla sig själv ibland! Nåja, just nu är jag mer intresserad av vad jag ska kunna göra i framtiden för nåt.
Tog en promenad igår vid havet - tänkte det kunde vara bra att dokumentera dessa vackra, vita, gnistrande dagar! Naturen bjuder på sig själv! Ja, hemma kan det väl också vara kul att ha lite minnen!

lördag, januari 09, 2010

Det är faktiskt vinter


Hej! Ja, nu börjar det så smått bli en vardag efter alla fina, välbehövande helger:D
Men, så har vi nåt annat som inte funnits här mer än som en hastig gäst. Ja, ni förstår säkert, SNÖN, KYLAN! Vi är liksom inte vana - i alla fall inte här i halland. Då jag var liten och även enligt min mor, så var detta vad vi kallade vinter, i Värmland och Medelpad som jag bodde i, men nu förtiden är detta en arktisk kyla, typ som vi börjat närma oss isbjörnarna på Nordpolen!
Jag tycker i alla fall bättre om denna arktiska vinter än den vi brukar ha med regn, blåst och mörker.
Jag envisas med att tro att 2010 ska bli ett bra år! Snö är positivt, gnistrande och vackert!
Ha en riktigt trevlig helg! Nu börjar ett nytt fint år för oss alla! Kram kram Ingela

söndag, januari 03, 2010

Många goda dagar!


Ett Nytt År med Nya Möjligheter!
Idag var det vår bröllopsdag så den har vi firat!
Annars har vi haft en underbar jul- och nyårshelg! Vi är så nöjda, men lite trötta. Vi insåg att vi firade nyår till kl. 6.00! Så den dagen fick allt gå lite långsamt fram med oss!;D
Som en bonus tror jag de flesta tycker att det är underbart att slippa regn, blåst och slask! Ute är vitt, gnistrande och rimfrost vackert! Vem blir inte glad och upplyftad av detta?!
Innan jul var jag i Borås och skyndade mig förstås till butiken Hjärterum. Hittade julgransljushållare (om nu det ordet finns) och hundra tips inför julen! Vi har haft den vackraste gran jag nånsin sett, faktiskt! Jag har längtat upp varje morgon bara för att se den! Vi har ju högt till tak så förskräcks inte - den var nästan 3 m hög och...jättebred...de kunde nästan inte få igenom den i den där nätapparaten! Julgransfoten kollapsade, så mannen fick åka och köpa en ny kl 07.00 på morgonen.´Då jag började klippa upp nätet växte granen mer och mer...och mer...och...mer! Vi fick flytta vårt bord, klättra upp och flytta takkronan och julgransljusen hade inte en chans att räcka flera varv runt denna jättegran, men - nu är den absolut jättevacker i vitt och glittrande silver! Kramkram / Ingela