Välkommen till min blogg!

Lite dagboksanteckningar...

Att följa andras fotspår gör inga nya och utan rädsla kan det inte finnas mod.

torsdag, mars 11, 2010

Ja, nu har vardagen börjat fungera. Föräldrakooperativ på måndagar, öppen förskola resten av veckan fram till 14.00 och sedan 3 timmar på förskolan rätt över vägen, 3 eftermiddagar i veckan. Våren - den sägs komma då vi haft en vecka dygnet runt med plusgrader. Detta har väl inte riktigt hänt ännu, men vårkänslorna har börjat infinna sig! Helgen som var, bar vi ut korgstolarna och satt i solen. En och annan fågel har börjat kvittra, vilket ger en helt underbar dimension till tillvaron!
Just nu sitter mannen och jag och gör upp planer för vår trädgård. Vi ska börja med att såga ner träd, som vi ska ha till braskaminen i vinter, sedan ska vi köra skottkärror med jord till östsidan. Där ska vi anlägga en köksträdgård. Sedan ska rosorna och hostorna flyttas. Fler projekt finns, men vi får börja med detta.
Jag har råkat hamna på Facebook. Trodde inte det var något för mig och min ålder, men ack vad jag bedrog mig! Tänk, så många riktigt gamla vänner jag fått kontakt med, som jag inte vetat nåt om sedan jag var 10 år eller så!! Oj, vad jag tycker det är spännande att få kontakt med alla vänner från förr!!! Jag kan nog varmt rekommendera detta! Jag som varit runt i hela världen och flyttat mycket tycker detta är hur roligt som helst!
Så önskar jag alla en trevlig helg! Ja, en riktigt fin, vilsam och glädjefull helg! Ta vara på den, för varje dag är en gåva till oss! Kramkram Ingela

fredag, mars 05, 2010

Kära Vänner!!! Så har en arbetsvecka gått! Min första i det nya jobbet!! Härligt med fredagar! God mat, tänd brasa och "På spåret"! Och - en hel helg framför oss!!! Jag ska besöka sonen i morgon, vilket jag sett fram emot hela veckan! Per ska åka till Borås och hälsa på sin pappa nu, då systern återvänt till USA. Solen har lyst hela veckan och gett energi och vårkänslorna börjar så sakta komma. Jag önskar alla en riktigt fin och energigivande helg!!!
Kramkram Ingela