Välkommen till min blogg!

Lite dagboksanteckningar...

Att följa andras fotspår gör inga nya och utan rädsla kan det inte finnas mod.

lördag, juli 31, 2010

Handelsman Flink

Hej! Ja nu har den sista semesterveckan snart gått!!! I måndags var vi på Flatön. Vi kom dit vid 10-tiden. Mannen och hans 2 kollegor skulle repa hela dagen inför kvällens konsert. Jag hade bunkrat upp med tidningar, korsord och en bok om matte för små barn. Jag hann igenom tidningarna och sen kom solen. Jag satte mig på trappan och lutade huvudet. Jag nästan somnade där;=) De gjorde ett avbrott och vi for till Handelsman Flink och åt mat. Underbart att sitta och äta gott och se ut över havet! efter detta åkte vi tillbaka och min uppgift blev att klocka alla låtar så vi kunde se om allt rymdes inom ca 1 timme. 3 låtar föll bort, sen åkte mannen och jag tillbaks till Handelsman Flink och tog en glass på bryggan innan konserten. Det var 11 året i rad som de spelade där så det är högst populärt!
I onsdags firade vi sonens sambo som fyllde 30 år! Han hade köpt henne en bubbla från 1975. Det var en kul överraskning, eftersom det var en dröm hon hade som hon inte trodde skulle gå i uppfyllelse! Det var en härlig, varm kväll och vi mötte tidningsbudet innan vi slutligen gick hem från festen! Torsdagen gick därför av naturliga själ väldigt stillsamt till:=))).
Idag for vi till Falkenberg och åt Sushi och promenerade runt i stan lite innan vi slutligen åkte hem igen.Ha det bra! / Ingela

söndag, juli 25, 2010

Trädgårdstankar

Idag är det söndag. Då man har semester glömmer man lätt vilken dag det är. Jag vaknade tidigt idag. Ser man ut över havet så kan det bli en fin dag, men än är det så där lite gråmulet. Jag tittar ut i trädgården, just nu blommar lavendeln och de svarta stockrosorna som bäst. Snart kommer den jättehöga ålandsroten att slå ut. Jag är försenad med tomaterna och luktärtorna, men jag hoppas de kommer. Rosenskäran blev inte sina 2 meter i år, för jag har inte stått med slangen och vattnat under våra torra, varma dagar. Som en parentes i det här inlägget, så har jag försökt få bort "snön" från min sida, men inte lyckats, så, nu är det maskrosfrön som flyger;=)
Mitt Värdshus som vi lämnade i julas står nu tomt, en och annan bor i rummen ibland, men annars finns inget där. Förra sommaren som var full av bröllop, födelsedagar, räkaftnar och musikkvällar. Det är tråkigt att se. Vi får väl se om det kommer att bli villatomter istället. Själv har jag tyckt om att ha semester, då det var 3 år sen sist, men jag saknar naturligtvis Värdshuset. Det är ju en lugnare tillvaro att vara förskollärare. Men oj, nu ser jag att det börjat regna...min tvätt!

lördag, juli 24, 2010

Min Sommar!

Vilken sommar det varit i år! Man har äntligen vågat tänka ut sina fester med utsidan som förebild! En vecka kvar på semestern, men jag har hunnit vara till Härnösand och hälsat på min far, i stugan hos min bästa kompis och i Storvreta hos goda vänner. Nu är vi hemma och rensar ogräs, tar upp stenar och är hundvakt.
På måndag har mannen konsert på Flatön, sommarkonsert i Taubeanda;) och på onsdag är vi på 30års fest. Kul! Kramkram