Välkommen till min blogg!

Lite dagboksanteckningar...

Att följa andras fotspår gör inga nya och utan rädsla kan det inte finnas mod.

söndag, oktober 09, 2011

Höst-städning

Hej alla igen!
Jag märker att jag har ganska fullt upp hela tiden! På jobbet är vi ju numera 2 personer, vilket gör att allting känns mycket roligare. Vi verkar dessutom ha ganska lika värderingar och idéer om saker och ting, vilket ju gör att vi kommer på en hel del förändringar! I fredags eftermiddag var vi till IKEA och handlade in lite nytt. Lite roligt, då vi kom in på IKEA undrade vi båda om vi kunde ta fram inköpslistan. INKÖPSLISTAN! har inte du den!!! ja, det var bara att sätta sig i en skön soffa och försöka memorera vad vi skrivit upp!Jag kom i alla fall hem med sådana här galgar, som jag tänkte man kunde hänga andra saker än byxor i ;0)
På lördagmorgonen åkte Per och hämtade en hyrd släpkärra, sedan lastade vi allt virke som var av impregnerat slag. En hel gallerkärra full! Sedan åkte vi hem och gick igenom källaren och fyllde en lika stor kärra igen! Efter detta åkte vi och köpte en riktigt stor stege på Bygg-Max så att vi lätt kunde komma upp på vår vind. Söndag morgon skruvade vi ihop den nyinköpta stegen och jag klättrade upp till vinden och gick igenom allt där. Vi bestämde oss för att vara hårda och bara slänga! Två soffor ett soffbord och mycket annat for vi iväg med. Sedan åkte vi en gång till och lastade in gamla cyklar, sängar och glasbord. Mycket har vi "bara" förvarat åt våra barn som inte längre är intresserade. Åh, vad det känns skönt att ha blivit av med lite bråte! På hemvägen åkte vi förbi Freijs stuga nere vid havet och hämtade björkar som sågats ner. Ytterligare bärade och skottkärre-körning innan vi slutligen 17:00 kunde gå in och äta en god middag!
Visst skulle man vilja ha ett sånt där fint vedupplag?!! Nu brinner brasan, regnet piskar och stormen viner. Vilken tur vi haft i helgen med väder och vind!! Nästa projekt kommer att bli garderoberna. Mycket av det vi gör har blivit lite akut, eftersom vi också håller på med Pers föräldrahem, alla grejer, värdepapper, linne, tavlor, möbler...Då allt är gjort där kommer vi att sätta ut Pers pappas hus till försäljning. Det är ett fint hus i de bästa områdena av Borås.
Huset är i orginalskick från ca 1920.
Kollade just hur mycket det blåser, 23 m/s! Ha en fin vecka alla! / Ingela

1 kommentar:

KATE ♥ sa...

Hei, hei.
Veldig lenge siden sist.
Koselig innlegg, og for et pent hus dere legger ut for salg.
kan du ikke vis flere bilder av det?
Klem