Välkommen till min blogg!

Lite dagboksanteckningar...

Att följa andras fotspår gör inga nya och utan rädsla kan det inte finnas mod.

lördag, augusti 13, 2011

Livets goda

Hej alla!


Ja så är då semestertiden ett minne blott! Som alltid går en sommar fort! Jag började jobba i torsdags. Jag har inte öppnat än, utan håller på att ställa i ordning och beställa sånt som saknas i verksamheten.


Äldsta sonen tillbringar helgen på Way out West och verkar njuta i fulla drag. Min yngre son med sambo är i "Läjet" på nån slags tips- och tävlingspromenad, i alla fall ett bra sätt att lära känna den plats de ska flytta till på måndag. Dottern med sambo är i Parga, Grekland och njuter av sol och varma bad.


Per och jag njuter här hemma, för både i går och idag var det strålande sommarväder! Igår då jag kom hem hämtade jag bara handduken och sprang ner till havet. Där satt grannen, så jag slog mig ner och vi satt och småpratade. Efter en stund kom ytterligare en granne som varit i badet och så började vi prata och då hördes plötsligt en röst som sa: "jag vill också vara med", det var en tredje granne! Sedan hade vi jättetrevligt därnere på klipporna och vi pratade snabbt bort 2 timmar. Efter detta kom en av dem hem till mig för att låna min mangel och vi tog ett glas Rosé medan vi väntade att dukarna skulle bli klara. En riktigt rolig dag på min ära!


Fortsatt trevlig helg alla! Ingela

Inga kommentarer: