Välkommen till min blogg!

Lite dagboksanteckningar...

Att följa andras fotspår gör inga nya och utan rädsla kan det inte finnas mod.

fredag, mars 27, 2009

Motvind











Hej! Nu är det ett tag sedan jag skrev nåt. Min blogg skulle snart kunna heta "Glimtar från min bilverkstad" istället för "Mitt värdshus". Vi skulle få hämta vår bil i tisdags, för då hade de provkört den i 3 dar. Hela mars månad har snart gått och de har liksom inte kommit på felet??!!??!! Bilen har varit isärplockad helt säger de och nu skulle de bara sätta dit sådana där små detaljer som stolsits osv så skulle vi få den. Men...jag tror ni anar vad som hände...1 timme innan vi skulle få den ringde det. "Då vi satte dit stolsitsen slocknade allt igen"!!! Då blev milda jag inte längre mild. Jag förvandlades till den värsta surkärringen. Nu är väl ändå gränsen nådd! Bilen är inte ens 5 år och den är en Peugeot på en aukt. Peugeot-verkstad! För att inte behöva utveckla de fula orden jag ruvade på för er som läser så var det i alla fall så att de lovade att verkstadschefen genast skulle ringa mig...det var i tisdags...när min man ringde igår (eftersom förstås ingen ringt) och undrade igen så var svaret att - vekstadschefen är sjuk! Fortsättn. lär följa en annan dag kära vänner.




För Värdshusets räkning åkte Hanna och jag till Malmö på restaurangmässan i går. Det var roligt och inspirerande och vi åkte tåg. Tåg är riktigt trevligt faktiskt och vi hann planera en hel del under tiden. Sedan kunde kanske kommunikationerna vara bättre för då vi klev av i Varberg 18.30 så gick ingen buss till Frillesås förrän 20.30! Väntsalen en torsdagskväll i Varberg bestod av 3 a-lagare och en söt hund som visade oss hur man livnär sig på att ha lång nos ner i alla papperskorgar. Ute blåste det nåt hemskt och snön yrde. Ska man skratta eller gråta? Då jag äntligen kom hem låg mitt lönekuvert på byrån och där hade man glömt att skicka in mina timmar för februari. Ja det var denna veckan och nu är det helg! Jag vill önska alla en riktigt trevlig helg! Och glöm inte att släcka lamporna den 28 mars kl. 20.30 -21.30! Kram från Ingela

1 kommentar:

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Men din stackare !!
Kan inte låta bli att tänka på verkstadschefen , varför blev han sjuk .... sitter han och darrar i en hörna och tuggar lugnande kanske , efter en viss dams utbrott , ha, ha !!
Hoppas verkligen de får ngn ordning på bilskrället snart !!!
Ja det låter ju inte som vindarna blåser med dig just nu !!

Varma kramar / Lotta